teknikjobb.se

Ismakare/Idrottsvaktmästare till Fritid Helsingborg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Ismakare/Idrottsvaktmästare till Fritid Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med!

Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varaktigt fritidsutbud för alla i Helsingborg.
Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser och stöd till föreningslivet i staden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsdagarna kan se mycket olika ut vilket kräver prestigelöshet och prioriteringsförmåga för vad som behöver göras och i vilken ordning de behöver göras. Du bör ha god fysik och vi förutsätter att du är kommunikativ. Exempel på arbetsuppgifter utöver att vårda isen: kassaarbete, uthyrning och slipning av skridskor, reparationer, felsökning och underhåll.

Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår i arbetet.

KVALIFIKATIONER
* Ismakarutbildning
* 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta i Ishall eller som idrottsvaktmästare
* B-körkort (truckkörkort är meriterande)

Vi söker en ismakare/idrottsvaktmästare till Olympiarinken och stadens övriga isytor. Vi ser gärna att du har hantverkarbakgrund eftersom mycket av arbetet handlar om att fixa, konstruera och reparera. För att trivas hos oss behöver du vara social och utåtriktad. Hos oss är medborgaren i centrum och då förutsätter det att service är en drivkraft hos dig.

Du trivs lika bra med självständigt arbete som att hjälpas åt i team. Du är flexibel och van att lösa problem. Det är av stor vikt att du kan samarbeta och ha bra relation med kollegor, förvaltningens övriga personal, kunder, föreningar, entreprenörer och andra externa samarbetspartners.


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Ismakare/Idrottsvaktmästare till Fritid Helsingborg

Helsingborgs stad