teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

IPUR söker verkstadspersonal

Ort
Utgår

2021-12-04

Ansök nu

IPUR söker verkstadspersonal

Företagsinformation
I över 50 år har IPUR tillsammans med sina kunder och partners utvecklat lösningar i polyuretan för unika utmaningar. Med lång erfarenhet, stor nyfikenhet och kunskap – både bred och djup, så är man idag ledande inom sitt område. IPUR har en modern maskinpark som gör att man kan jobba med flera färger och enkelt ändra egenskaper i polyuretanet. Detta ger stora möjligheter att utveckla och leverera produkter som fungerar. Trots att man lagt hundratals projekt bakom sig, fortsätter man sig låtas utmanas och inspireras för att ta fram nya lösningar varje dag.

Tjänstebeskrivning
IPUR behöver nu extra förstärkning under några månader. Du kommer arbeta vid maskiner och vara behjälplig med material. Efterbearbetning och en del skruvande kommer förekomma. Arbetet utförs i fabriken i Hjo, och du kommer arbeta dagtid. Start 1 december.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen, gärna inom verkstad, industritekniskt eller liknande. Har du tidigare arbetat inom industri eller verkstad är det mycket meriterande. Att du har en grundläggande teknisk förståelse, behärskar svenska i tal och skrift samt har körkort är ett krav. Som person har du hög arbetsmoral, är nyfiken och vill gärna utvecklas både som person och i arbetslivet. Att du är noggrann och kan samarbeta i team är något vi lägger stor vikt vid. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på mail jennifer.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
IPUR söker verkstadspersonal

Premier Service AB