teknikjobb.se

Logo

Intrumenttekniker

Företag Höganäs AB
Ort
Utgår

2021-05-10

Ansök nu

Intrumenttekniker

Vill du arbeta med avancerad intrumentteknik i industriell miljö? Då har vi en spännande utmaning för dig!

Om tjänsten
I rollen som instrumenttekniker arbetar du huvudsakligen med kalibrering, skötsel och underhåll av våra mätdon som är integrerade instrument i processernaI tjänsten ingår även intrimning och avancerad felsökning av både nya och äldre instrument.

Instrumentavdelningen inom produktion är en trevlig arbetsplats som ansvarar för underhåll av mätinstrument till produktionsanläggningarna i Höganäs, där det krävs att medarbetarna har flerårig teknisk yrkesvana och datorvana.

Din profil
Du har höga krav på säkerhetstänk och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du initierar förbättringar, delar med dig av kunskaper, är strukturerad, serviceinriktad.

Teknikinnehållet är högt och utvecklingen inom området går fort varför våra medarbetare bör ha förmåga samt intresse av att kontinuerligt vidareutbildas inom yrkesområdet. Du medverkar även i ständigt förbättringsarbete och är med i olika utvecklingsprojekt. Du ska också självmant arbeta mot uppsatta mål både för avdelningen och dig själv. Det innebär även att du är kontaktperson för både interna uppdragsgivare och externa leverantörer.

Du bör ha:

  • Gymnasieexamen, med inriktning el och automation, instrumentteknik eller motsvarande

  • Erfarenhet av styr- och reglerteknik i produktionsmiljö

  • Erfarenhet av att arbeta i Excel och underhållssystem

  • Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift

  • B-körkort 

Att jobba på Höganäs
Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs
Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2019 var 1,3 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?
Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen att skicka din ansökan senast den 10 Maj.

Contact person
Håkan Fridh
HR Business Partner
hakan.fridh@hoganas.com

Stefan Bolin
Manager Instrumental Engineering
042-33 8581
stefan.bolin@hoganas.com

Dela detta jobb

Logo
Intrumenttekniker

Höganäs AB