teknikjobb.se

Intresserad av konsultuppdrag?

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-04-25

Ansök nu

Intresserad av konsultuppdrag?


Fasticon får löpande in spännande uppdrag utifrån olika nivåer inom både privat och offentlig sektor. Vi söker därmed dig som är tillgänglig för nya konsultuppdrag med kort varsel. Med ett av samhällsbyggnadssektorns största nätverk spritt över hela Sverige är chansen stor att vi har uppdrag som matchar ditt kompetensområde, oavsett var i landet du befinner dig.


Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Vi sköter matchningen åt dig!
Du kan till exempel ha tidigare erfarenhet som förvaltningsassistent, uthyrare, fastighetsförvaltare, hyresadministratör, fastighetsekonom, drifttekniker, projektledare eller någon annan roll inom branschen.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansökan
Anmäl ditt intresse genom för att arbeta som konsult genom att ansöka och registrera ditt cv.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.
Stockholm: elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.
Göteborg: cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.
Malmö: zara.elenmo@fasticon.se eller 076-632 33 56.

Då vi löpande utvecklar vårt nätverk har vi inte fastställt något senaste datum för ansökan.

Dela detta jobb

Intresserad av konsultuppdrag?

Fasticon AB