teknikjobb.se

Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Tjänsten

För kunds räkning söker vi en teknisk fastighetsförvaltare för uppdrag i Malmö. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå i ca sex månader med goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som förvaltare har du ett övergripande ansvar för fastighetsbeståndet på ett tekniskt och affärsmässigt sätt.

  • Planera och ansvara för underhåll och löpande förvaltning.
  • Huvudansvaret för att optimera fastigheternas värme, ventilation och andra tekniska system
  • Kontakt med hyresgäster, besiktning av lägenheter.
  • Upphandla och beställla åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef.
  • Budgetera samt följa upp drift- och underhållskostnader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rollen som teknisk förvaltare. Du har byggteknisk bakgrund med relevant utbildning eller motsvarande teknisk utbildning,  erfarenhet inom drift och underhåll samt fastighetsanpassning.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas som teknisk förvaltare behöver du vara initiativrik, resultatorienterad och ha ett förvaltande arbetssätt med god förmåga att prioritera och planera ditt arbete.

Du vill arbeta självständigt och trivs med en omväxlande roll. Som person är du stabil och har förmågan att tydligt kommunicera med entreprenörer och konsulter. Andra egenskaper vi värderar högt är din förmåga att arbeta strukturerat och vara flexibel.

Välkommen med din ansökan

Om du tycker att tjänsten som interim teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annica Österlind på annica.osterlind@fasticon.se, eller 0709-895018.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

Interim - Teknisk förvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb