teknikjobb.se

Fasticon är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Fasticon är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


För kunds räkning söker vi en teknisk fastighetsförvaltare, för ett uppdrag i nordvästra Skåne. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå i åtta månader, med goda möjligheter till  en tillsvidareanställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk förvaltare kommer du att vara ansvarig för att driva och utveckla tilldelade fastigheters tekniska underhållsplanering. Du arbetar operativt för att, i dialog med våra kunder, säkerställa anpassningar av lokalerna för den löpande driften.

  • Planera och ansvara för reparationer och underhåll
  • Upprätta samt underhålla underhållsplaner för respektive fastighet i beståndet.
  • Ansvara för hela processen i mindre projekt såsom planering, framtagande av upphandlingsunderlag, entreprenadupphandling samt uppföljning/utvärdering av projektet.
  • Budgetera samt följa upp drift- och underhållskostnader.

Du kommer att ingå i en fastighetsgrupp om fyra personer som arbetar med reparation/underhåll, hyresförhandlingar, hyresgästanpassningar, besiktningar, administration/hantering av felanmälningar, större om- och nybyggnadsprojekt. I tillägg kommer du arbeta nära en grupp fastighetsvärdar. Deras huvudansvar är att åtgärda olika felanmälningar från hyresgäster, genomföra vissa besiktningar samt ansvara för mindre reparationer/underhåll och projekt. Tjänsten rapporterar till VD.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av rollen som teknisk förvaltare. Du har byggteknisk bakgrund med relevant utbildning eller motsvarande teknisk utbildning, relevant erfarenhet inom drift och underhåll samt fastighetsanpassning. Vi ser det också som mycket viktigt att du genomsyras av en genuin miljömedvetenhet.

B- körkort och egen bil är önskvärt:

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har servicekänsla och kundfokus men samtidigt är affärsmässig.

Vi värdesätter prestigelöshet, god kommunikationsförmåga, förmåga att samarbeta och bygga relationer.

Välkommen med din ansökan
Om du tycker att tjänsten som interim teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-06-25.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta  Annica Österlind på annica.osterlind@fasticon.se eller 0709-895018.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se

Interim - Teknisk Förvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb