teknikjobb.se

Fasticon AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Fasticon är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Tjänsten
För kunds räkning söker vi en interim platschef för ett uppdrag som sträcker sig i drygt ett år, med goda möjligheter till en fast anställning.

Dina arbetsuppgifter
Som platschef har du det övergripande ansvaret på byggarbetsplatsen. Du har en central roll i projektets utförande och du ansvarar för personal, ekonomi och planering, det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före.

Du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och underentreprenörer. Det kräver ett bra ledarskap och mycket god samarbetsförmåga. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål.

Vidare är du kundorienterad, och driver projekten enligt tidplan och budget och ansvarar för att kvalitets-miljö och arbetsmiljöplaner efterlevs.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom bygg eller fastighet, alternativt att du har tillgodogjort dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av om-och tillbyggnation. Det är meriterande om du har goda erfarenheter av Office-paketet, tidsplaneringsprogram och kalkylprogram.

Personliga egenskaper
F
ör att trivas som platschef är det viktigt att du som person har god förmåga att fatta beslut, är självgående, strukturerad och resultatinriktad. Du trivs med att leda och motivera andra, och vara den som har överblick över projektet. Daglig kontakt med leverantörer och medarbetare underlättas av att du är en lagspelare med affärsmässighet och personligt engagemang.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annica Österlind på annica.osterlind@fasticon.se  eller på 070-989 50 18.

Fasticon är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. För mer information om Fasticon, www.fasticon.se

Interim - Platschef Bygg

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-04

Ansök nu

Dela detta jobb