teknikjobb.se

logga

Interim Operations manager

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Interim Operations manager

ALD söker en Interim Operations Manager (Technical team, Operations support and Insurance)

Till framgångsrika ALD söker vi nu dig som är en erfaren och relationsorienterad ledare med tidigare erfarenhet från bilindustrin.

Arbetsbeskrivning och ansvarsområden

I rollen som interim Operations Manager kommer du att arbeta brett och bland annat ansvara för att:
• Leda och coacha teamet i det dagliga arbetet
• Arbeta med måluppföljning och utveckling av medarbetare i förhållande till affärsplan samt uppsatta individuella- och teambaserade mål
• Driva initiativ som följer upp och förbättrar kundnöjdhet och NPS, bl.a. genom riskhanterings- och kontrollprocesser
• Säkerställa kostnadskontroller

Vem är du?

Till rollen som interim Operations Manager söker vi dig med högskoleutbildning och minst 5 års ledarskapserfarenhet. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet från bilindustrin och är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Du drivs av att alltid göra kunden nöjd genom att erbjuda ett säkert och pålitligt fordon samt ge hjälp om tekniska problem uppstår. Som person är du inspirerande, motiverande och har en positiv attityd. Samtidigt som du är en lagspelare kan du ändå vara självgående och arbeta självständigt och bidra med en trygghet i din ledarroll. Du har ett analytiskt tankesätt och arbetar kvalitetsorienterat.

Vi erbjuder:

I denna process har vi valt att samarbeta med Jurek Rekrytering & Bemanning. Detta är ett konsultuppdrag som varar under ca 4 månader med eventuell förlängning. Uppdraget startar omgående, alternativt 1 augusti. Vi välkomnar både dig som vill arbeta som underkonsult och dig som föredrar en anställning hos Jurek under uppdragsperioden. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta rekryterare Karin Thorstensson via karin.thorstensson@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om ALD:

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett urval av rekrytering- och bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till arbetade akademiker med många års erfarenhet och specialkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

logga
Interim Operations manager

Jurek