teknikjobb.se

Interim - Drifttekniker

 

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 73 miljarder kronor och en årsomsättning på 5,6 miljarder kronor. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 20 miljarder kronor. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på www.akademiskahus.se
Nu har du möjlighet att bli en del av Akademiska Hus. I samarbete med Fasticon söker Akademiska Hus en drifttekniker med start omgående t.o.m. juni 2020, med chans till förlängning. På Akademiska Hus kommer du att erbjudas en fantastisk möjlighet till utveckling. Du kommer att arbeta i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö och utgå från nya lokaler i Johanneberg Science Park. Lärande, samarbete och hjälpsamhet är ledord för Akademiska Hus och du kommer att erbjudas en roll där du omges av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och samtidigt vill lära av dig.
Du kommer att ingå i en grupp med drifttekniker som även har ett nära samarbete med den teknisk förvaltningen. Tillsammans med ditt team ansvarar du för ett område på ca 150 000 kvm på Chalmers, Johanneberg. Du kommer att vara företagets ögon ute på området och ha en viktig uppgift i att säkerställa att hyresgästerna trivs och att deras verksamheter ges de bästa förutsättningarna.

Exempel på uppgifter:
  • Ansvara för den dagliga driften och skötsel av våra byggnader.
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Arbeta aktivt med energioptimering och driftoptimering
  • Felavhjälpande underhållsarbete
  • Löpande hyresgästkontakt
Din profil
Du har en relevant teknisk utbildning inom fastighet/drift eller motsvarande erfarenhet. Vi söker dig som har ett genuint intresse för fastighets- och teknikfrågor och som drivs av att utvecklas och lära dig nytt. Kundfokus är av yttersta vikt hos Akademiska Hus och därför är det viktigt att du har lätt för att skapa nya relationer och är serviceinriktad. Du gillar problemlösning och planerar, organiserar samt prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Akademiska Hus med Fasticon. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

Interim - Drifttekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-07

Ansök nu

Dela detta jobb