teknikjobb.se

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 73 miljarder kronor och en årsomsättning på 5,6 miljarder kronor. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 20 miljarder kronor. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på www.akademiskahus.se


Nu har du chansen att bli en del av Akademiska Hus. Vi söker i samarbete med Fasticon en driftingenjör under ca 1 år till vårt fastighetsbestånd på Göteborgs Universitet. Du kommer att erbjudas en fantastisk möjlighet till utveckling under ditt år hos oss. I samband med att vi flyttar till nya lokaler på Chalmers samlar vi all kompetens på ett ställe. Lärande, samarbete och hjälpsamhet är ledord för Akademiska hus och du kommer att erbjudas en roll där du omges av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och samtidigt vill lära av dig.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för energi och teknikfrågor. Hos oss får du jobba med teknisk drift där vi strävar efter att arbeta så effektivt som möjligt med snabb problemlösning och med stort kundfokus. Som driftingenjör driver du energiarbetet mot Akademiska Hus mål och du samverkar med den övriga drift- och förvaltningsorganisationen.

Exempel på uppgifter:

  • Tekniskt stöd till drifttekniker vid t.ex. felavhjälpning.
  • Kalkylerar, ansöker, genomför och följer upp energieffektiviserande åtgärder.
  • Arbetar aktivt med energioptimering med beaktande av gott inomhusklimat och ett stöd för driftteknikerna i deras arbete med optimering.
  • Energi- och tariffuppföljning inkluderat mätarstruktur.
  • Driver samverkan kring energieffektivisering tillsammans med kund.
  • Delaktig till att förbättra tekniken/förvaltningen och arbeta med strategiska tekniska lösningar.
  • Bistå vid upprättande och genomförande av underhållsplan.

Erfarenhet och utbildning

Du har en relevant teknisk utbildning inom fastighet/drift eller motsvarande erfarenhet. Du får gärna ha vana av att driva uppdrag och engagera dina kollegor i en teamorganiserad miljö. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet inom styr och övervakning av tekniska installationer.

Personliga egenskaper

Rollen kräver att du har en mycket god förmåga till samarbete och kommunikation. Du är lyhörd för kundönskemål och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Akademiska hus med Fasticon. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17

 

Interim - Driftingenjör

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Dela detta jobb