teknikjobb.se

Instrumentingenjör till Nouryon

Företag Nouryon
Ort
Utgår

2019-01-06

Ansök nu

Instrumentingenjör till Nouryon

Responsibility
Vi söker nu en underhållsingenjör med inriktning mot instrumentering som vill driva underhållsutvecklingen på vår Site i Stenungsund mot ett strukturerat och förebyggande underhåll.

Som instrumentinenjör leder och utvecklar du arbetet med att optimera underhållsarbetet, ansvara för grundorsaksanalyser och jobba med ständiga förbättringar. Du ingår i ett team med erfarna och engagerade kollegor. För oss på Nouryon är det viktigt att du trivs och får möjlighet att utvecklas. Genom coachning och uppföljning stöttar vi dig och hjälper dig att bygga en karriär hos oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Ansvara, utvärdera och optimera det förebyggande underhållet inom instrumentering på Site.
Ansvara, utvärdera och optimera Sitens instrumentstandard och instrumentrutiner.
Ansvara för att underhållssystemet är korrekt uppdaterat inom disciplinen.
Vara delaktig vid felsökning samt driva grundorsaksanalyser.
Ingå i krav- och referensgrupper i investeringsprojekt samt stöd för framtagning av förebyggande underhållsprogram i projektfasen.
Support för instrumentavdelningen.

Job Requirements
Högskoleingenjör eller motsvarande med några års erfarenhet alternativt teknisk gymnasieingenjör med mångårig erfarenhet av instrumentanläggningar inom processindustri.
God teknisk kompetens med erfarenhet av instrumentering.
Säkerhetsmedveten, självgående och resultatinriktad.
Analytisk med förmåga att sätta sig in i nya frågeställningar och lösa problem.
Lätt för att samarbeta och skapa förtroende.
Goda kunskaper i SAP eller likvärdigt UH-system.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stenungsund. Du kommer att rapportera till Reliability Manager. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Stefan Andersson, Reliability Manager, på 0303-853 63..

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Matilda Bolin, Talent Resourcing Partner, 070-957 71 34.

För fackliga frågor kontakta Bo Mannerstedt, Akademikerklubben, via vår växel 0303-85000.

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Site Stenungsund är en gemensam plats för Nouryon Surface Chemistry och Nouryon Ethylene and Sulfur Deruvatives. Surface Chemistry producerar och marknadsför specialprodukter inom ytkemi med stor fokus på batchtillverkning. Ethylene and Sulfur Deruvatives producerar och marknadsför etanol- och etylenaminer – under kontinuerlig processtillverkning som används vid tillverkning av produkter såsom städning, polymerer, färger, papperskemikalier och läkemedel.

Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Instrumentingenjör till Nouryon

Nouryon