teknikjobb.se

Instrumentingenjör till AstraZeneca i Södertälje

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-08

Ansök nu

Instrumentingenjör till AstraZeneca i Södertälje

Modis Life Science söker nu en ingenjör till underhållsavdelningen som stödjer AstraZenecas laboratorieverksamhet. Detta är ett konsultuppdrag med planerad start maj 2019. Slutdatum för uppdraget är i dagsläget inte spikat. Låter det intressant och passar din bakgrund, skicka din ansökan så snart som möjligt.

Din spelplan:

Vi söker en engagerad och driven ingenjör med ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Som instrumentingenjör ingår du i ett team inom QC Underhåll och Support med placering i Snäckviken och Gärtuna, Södertälje. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra QC laboratorier.

Din roll:

Underhållsavdelningarna inom OQC ansvarar för underhåll och förvaltning av utrustning inom laboratorieverksamheten i Södertälje. I rollen ingår att utföra underhåll, genomföra modifieringar och förvalta utrustningar på båda siterna. Arbetet innebär anskaffning, kvalificering, kalibrering, felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll, samt avveckling av laboratorieutrustning. I rollen ingår beredskap vid behov, deltagande i myndighetsinspektioner och ledsagning av externa leverantörer. Tjänsten omfattar även att utfärda/granska GMP-dokumentation, initiera och driva ändringsärenden samt jobba med förbättringsprojekt.

Din kompetens:

  • Kompetens inom mekanik/elektronik med dokumenterad erfarenhet av service/underhåll av utrustning
  • Att du kan uttrycka dig väl i tal och i skrift både på svenska och engelska
  • Kunskap i GMP och kvalitetssystem
  • Serviceinriktad, kommunikativ, flexibel och strukturerad personlighet
  • Datorvana med administrativa system

Framgångsfaktorer:

Du har en god initiativförmåga och kan leda dig själv och tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du är flexibel, drivande och tycker att den höga pulsen i arbetet är stimulerande. Då teamet är avgörande för resultat och trivsel lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens och samarbetsförmåga.

Kontakta Cecilia Larzon vid frågor (cecilia.larzon@modis.se

Dela detta jobb

Instrumentingenjör till AstraZeneca i Södertälje

Modis Sweden AB