teknikjobb.se

logga

Instruktör Maskin och Säkerhet 

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Instruktör Maskin och Säkerhet 

Om tjänsten

Montico affärsområde för företagsutbildningar växer och nu söker vi fler instruktörer till våra utbildningar inom kategorin Maskin och säkerhet. Vi söker dig som drivs av att prestera resultat samtidigt som du vill vidareutveckla dina kunskaper. Som medarbetare på Montico har du stora möjligheter att med dina egna insatser påverka både din och företagets utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som instruktör till våra maskin- och säkerhetsutbildningar arbetar du med företagsanpassade utbildningar i en varierad miljö på plats hos våra kundföretag.

I rollen som instruktör kommer du bland annat att utbilda inom:
- Olika typer av truckar
- Olika typer av lyftanordningar (kranar, traverser)
- Olika typer av mobila arbetsplattformar

Vi söker dig som

Är målinriktad, ambitiös och som har mycket eget driv i ditt arbete.
Har certifikat/utbildning samt en bred kunskap om ovan maskiner/lyftanordningar inklusive ett väl utvecklat säkerhetstänk.
Har ett pedagogiskt förhållningssätt och van vid att instruera och utbilda.

Skulle du eventuellt sakna erfarenhet av någon av ovan utbildningar löser vi det med internutbildning.

För att trivas i tjänsten behöver du kunna arbeta i en flexibel miljö med handlingsfrihet och befogenhet att själv fatta beslut. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har ett intresse för samverkan och dialog. Dokumentation är en del av jobbet och därför du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Datorn blir ditt arbetsredskap.

Uppdraget innebär arbete hos våra kundföretag och därmed ingår en hel del resande till våra kunder i södra och mellersta Sverige. Övernattningar på annan ort förekommer - antalet nätter beror på din bostadsort. B-körkort är ett krav för tjänsten och du har möjlighet till tjänstebil.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Instruktör Maskin och Säkerhet 

Montico AB