teknikjobb.se

Installatör till Lely

Ansök nu

Installatör till Lely

Lelycenter Lidköping är leverantör och servicepartner av innovativa produkter och tjänster till Sveriges mjölk och köttproducenter. Vi är ledande inom robotisering till mjölkgårdar, bland våra produkter finns Bla Lely Austronaut Lely Vector och Lely Collector. Vi är verksamma i Närke, Värmland, Dalsland, Bohuslän, Västra Götaland, Småland, Halland och Skåne. Vårt kontor finns i Lidköping och vi har servicetekniker, säljare och rådgivare strategiskt placerade från Ystad i syd till Torsby i norr.

ARBETSUPPGIFTER
Vi växer tack vare ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster. Vi söker därför en ny medarbetare till vårt team av Installatörer i sydvästra Sverige (Värmland-Skåne).

Vi söker efter dig som vill arbeta självständigt och kan ta tag i arbetsuppgifter på eget initiativ. Du behöver ibland ”driva på” i syfte att få installationen att flyta på ett bra och smidigt sätt och för att vi ska hålla våra tider gentemot kund. Du behöver fungera som ”spindeln i nätet” och koordinera för att säkerställa att alla steg genomförs.

Efter introduktion och utbildning kommer du att ansvara för installation av mjölkningsrobotar och övrig automatiserad utrustning för djurhållning och utfodring. Du kommer även att ha stor kontakt med säljare, avtala tider med kunden, hålla kontakt med orderavdelningen för att stämma av leveranser, se till att hantverkare förstår vad du/kunden behöver när det ska installeras, driftsätta samt dokumentera. Du kommer i stor utsträckning ha regelbunden kontakt med säljare, kunder, hantverkare och servicetekniker för att säkerställa att vi blir klara i tid.

Då du arbetar på olika orter i sydvästra Sverige (Värmland-Skåne) tycker vi att det är mindre viktigt vart du bor, det är viktigare för oss att vi får in rätt person som har möjlighet att ligga ute på vardagarna då jobben ibland är en bit bort. 
Du utgår ifrån hemmet och planerar med stor självständighet ditt dagliga arbete, tillsammans med teamledaren, med målsättningen att ha nöjda kunder. 

Tjänsten innebär heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi vill att du ska ha jobbat med installationer/montage av maskiner och utrustning inom industri eller jordbruk. Vidare behöver du ha ett stort tekniskt intresse, en nyfiken problemlösarattityd och en god social kompetens med förmågan att hantera kunders önskemål och bygga bra relationer. Noggrannhet, gott ordningssinne och flexibilitet i kombination med förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt är också viktigt i din profil.

Krav:

  • God mekanisk kompetens och gärna "mekar" på fritiden

  • Flytande svenska i tal och skrift

  • Körkort B

  • Har möjlighet att sova borta måndag-torsdag varje vecka

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet från arbete som tekniker/installationstekniker

  • Erfarenhet från jord- och lantbrukssektorn

  • Flytande engelska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Installatör är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Lelycenter Lidköping. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra av dig – kanske är du vår nya arbetskamrat?

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Installatör till Lely

Eterni Sweden AB