teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetet som Installationstekniker innebär i första hand nyinstallationer och modernisering av hissar där du kommer att arbeta med entreprenader ute hos våra kunder. Kunderna är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du har ditt eget arbetsområde och arbetar både självständigt och i team med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor - med ett gemensamt fokus på att göra det enkelt för människor att förflytta sig i en urban miljö.

För att lyckas i rollen vill vi att du är en driven, självgående och ansvarstagande person. Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

Vem söker vi?  Du har tidigare erfarenhet av att jobba med teknik/ el och/eller installationer, förslagsvis ifrån byggbranchen . Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. Du skall tycka om att arbeta med teknik och installationer, gillar utveckling och är nytänkande.

Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. För denna tjänst behöver du ha B-körkort.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Vi ger dig den produktutbildning du behöver.

SÅ ANSÖKER DU

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-05-22

Vid frågor om din ansökan kontakta Rekryteringsspecialist Vanja Shaswar, vanja.shaswar@kone.com

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2020 omsatte KONE 10,1 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 60 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

 

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Installationstekniker, KONE Malmö

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Dela detta jobb