teknikjobb.se

Installationstekniker- elektronik & nätverk

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Installationstekniker- elektronik & nätverk

Installationstekniker- elektronik & nätverk

Modis i Stockholm söker Tekniker med elektrisk bakgrund, så som elektriker, montör eller installatör. Är du serviceinriktad, har elkunskap och vill arbeta hos ett meriterat globalt företag? Då kan detta vara rollen för dig att utvecklas inom områdena.

Vi på Modis söker dig som brinner för elektronik och installation av hårdvara. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, en fast tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning och villkor enligt kollektivavtal. I rollen som tekniker hos vår kund kommer du främst arbeta med installation, ombyggnad och reperation av hårdvara i Lab-miljö.Du kommer hantera inkommande ärenden från internt håll via ett ticketsystem, så meriterande med erfarenhet av denna typ av system även om det specifika systemet kommer läras upp på plats.

Vi söker dig som:

  • Gedigen erfarenhet från att arbeta med elektronik är ett krav
  • Har erfarenhet av installation, ombyggnad, felsökning och reperation av hårdvara.
  • Har erfarenhet av kabeldragning
  • God engelska i både tal och skrift
  • Formell utbildning (gymnasienivå eller eftergymnasiala studier), gärna med fokus på elektronik, nätverk eller IT,

Som person har du ett brinnande IT- och teknikintresse, du har fokus på kunden och kundens behovs och du tycker det är utmanande med problemlösning och att själv få ta egna initiativ och driva arbetet framåt. Du kan både jobba självständigt och i team och du gillar att ha ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik.

Vem trivs här?

Har du jobbat ett par år som installatör eller som elektriker/el-tekniker och känner dig redo för nästa steg så är detta perfekt för dig! Som i de flesta teknikertjänster kräver rollen att du tycker om att lösa problem och har god kommunikationsförmåga, oavsett om det är via tal eller skrift. Att vara service-minded kommer naturligt för dig och du delar gärna med dig av dina kunskaper i gruppen som du jobbar i.

Då dokumentering av ärenden sker på koncernspråket engelska kräver rollen att du obehindrat kan använda båda språket i tal och skrift.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Installationstekniker- elektronik & nätverk

Modis Sweden AB