teknikjobb.se

Installationstekniker

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Installationstekniker

Modis i Stockholm söker installationstekniker

Vi på Modis söker ett flertal installationstekniker med erfarenhet av installering, övervakning och underhåll av hårdvara och kabeldragning.

I rollen som installationstekniker hos vår kund kommer du främst arbeta med:

• Planera installationer av hårdvara.

  • Installera hårdvara inklusive fysiska anslutningar och ström.
  • Övervakning och underhålla.
  • Dokumentatiom
  • Installera SW för nodkonfiguration.

Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta i en dynamisk miljö där du själv har möjligheten att påverka planering och utförande av arbetet. Vi erbjuder Dig ett stimulerande och självständigt arbete inom en intressant bransch som är under ständig förändring och som ger stora möjligheter till personlig utveckling och inblick i spännande teknik.

Du har utbildning med teknisk inriktning. Du gillar att jobba självständigt såväl som i team. Vi har behov av dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med installationer, integrationer eller service men även av dig som inte har motsvarande erfarenhet. Elkompetens är önskvärt då vi utför enklare eljobb i samband med övriga installationer. Datorvana är ett måste.

Som person är du initiativrik och affärsmässig med en social kompetens. Du har en känsla för hög servicegrad och kvalitet, vana att arbeta i kundmiljö och känna ett starkt engagemang för arbetet.

Dela detta jobb

Installationstekniker

Modis Sweden AB