teknikjobb.se

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi söker nu erfaren installationselektriker till Falun

Känner du igen dig i följande har vi jobbet för dig som:
Är en trygg person, självgående i ditt arbete. Gillar att samarbeta och värdesätter att hålla goda relationer både internt och externt. Att du har el-utbildning i grunden, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet. Vi tror att du har stor potential om du också är bekväm med att arbeta med digitala verktyg.

I rollen ingår även:
Merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Planering och bokning av eget arbete.

Vi erbjuder:
Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

· Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring

· Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.

· Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.

· För förmånliga priser möjlighet att hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen

· Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog

· Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

· Som serviceelektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om servicebil - som du också har möjlighet att använda utanför arbetstid

Midroc har för 2a året i rad utsetts till Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag.

Installationselektriker, Falun

Företag Midroc
Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb