teknikjobb.se

 

PMA Två bolag i ett. Vi hjälper er med el eller automations projekt från start till mål. P Maskin Automation AB & PMA Installation. Vi har vår bas i lokalerna i Fjälkinge. Vi utför el installationer åt såväl industri och privat kunder. Vi är ett kompetens stark gäng med lång erfarenhet. www.pmaab.com

Brinner du för service och kundvård? Är du redo för nya utmaningar? Söker du ett arbete där du har möjlighet till utveckling och frihet under eget ansvar PMA
Installation AB expanderar och behöver vi fler engagerade medarbetare till vårt team, är du vår nästa medarbetare?

Vi erbjuder dig en stabil tillvaro i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling, en bredd av karriärmöjligheter och frihet under eget ansvar.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har några års erfarenhet av att arbeta i branschen. I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning och underhåll samt felsökning hos våra kunder i varierande och omväxlande serviceuppdrag.

Personliga egenskaper:
Du bör vara van vid att arbeta självständigt med kundkontakter och alla slags serviceuppdrag. Som person är du ansvarstagande, flexibel, kreativ, noggrann och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Vi ser även att du är social och serviceinriktad, du trivs med att träffa olika kunder samt har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter. Att du har en el-utbildning i grunden ser vi som ett krav.

Övrigt
B-körkort är ett krav

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Jonas Randau
Arbetsledare
+46 (0)725 360201

Ansökan:
Rekryteringen sker löpande, ansökningar hanteras efter hand som de kommer in och skickas via "Ansök nu"

Installation/service elektriker

Företag PMA
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-23

Ansök nu

Dela detta jobb