teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inredningsmontör sökes till Scapa Företagsservice i Malmö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Inredningsmontör sökes till Scapa Företagsservice i Malmö


Scapa Företagsservice är ett innovativt serviceföretag som inriktar sig mot företagsmarknaden. Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt sätt att koordinera och kundanpassa våra servicetjänster med tillhörande produkter.

Vårt servicekoncept byggs upp av våra fyra affärsområden: Vaktmästeriservice, Kaffeservice, Städ- och Hygiensservice, Inredning och Teknik.


Inredningsmontör sökes till Scapa Företagsservice i Malmö 

Är du en händig och ansvarstagande lagspelare som uppskattar varierande arbetsuppgifter? Gillar du att vara kreativ, tänka utanför boxen och har ett sinne för problemlösning? Då ska du söka denna spännande tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER 
I rollen som Inredningsmontör kommer du att ingå i ett team där ni tillsammans ansvarar för att utföra monterings- och installationsuppdrag hos Scapas företagskunder. Projektens utformning avgör om du arbetar i team eller självständigt. Du kommer att erbjudas en stor variation av arbetsuppgifter och hur din tid fördelas under en arbetsdag kommer att variera. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara montering och installation av kontorsinredning och köksstommar samt bygga specialdesignad inredning till Scapas kunder. Detta ställer krav på att du har goda kunskaper i att läsa ritningar och följa monteringsanvisningar från Scapas leverantörer. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Montering av kontorsinredning och köksstommar. 

  • Bygga specialdesignad inredning.

  • Läsa ritningar och följa monteringsanvisningar. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Inredningsmontör ser vi gärna att du har erfarenhet av monteringsarbete eller att du har haft en tidigare anställning som snickare. Du är driven, ansvarstagande och flexibel då arbetet kräver att du kan arbeta metodiskt samt att leda delar av projekten. Som person är du händig, kreativ och drivs av att lösa problem samt lägger ett stort värde i att utföra ditt arbete med noggrannhet och hög kvalitét. Därutöver tycker du om att arbeta självständigt men trivs också bra med att vara en del av ett sammansvetsat team. Du uppskattar varierande arbetsuppgifter som ställer krav på att du är flexibel i ditt arbetssätt samt att du har en god fysik då tunga lyft kan förekomma. Vidare sätter du stort värde i din personliga utveckling och bidrar aktivt till en god gemenskap på arbetsplatsen.

Viktigt för tjänsten:

  • Erfarenhet av inredningsmontering. 

  • Meriterande om du är utbildad snickare eller har erfarenhet av AV-installationer, köksinstallationer, specialsnickerier eller projektledning.

  • God teknisk förståelse samt bra förmåga att läsa ritningar. 

  • Handlingskraftig, lösningsorienterad och flexibel lagspelare. 

  • B-körkort.

  • Svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Inredningsmontör är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Scapa Företagsservice i Malmö. Du ingår i ett team som värderar en god gemenskap och som tillsammans arbetar för att driva bolagets fortsatta tillväxt. Arbetstiderna är måndag - fredag klockan 7.30-16.30 och du utgår från Scapas kontor varje morgon och kör därefter ut till kunder på uppdrag. För rätt person finns på sikt mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Inredningsmontör sökes till Scapa Företagsservice i Malmö

Eterni Sweden AB