teknikjobb.se

Inmätningsingenjör/tekniker – Uppsala, Järfälla

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Inmätningsingenjör/tekniker – Uppsala, Järfälla

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och göra skillnad i ett Vattenfall Services som växer? Vi som arbetar inom avdelning Skog & Mark genomför skogliga konsultuppdrag både inom Vattenfallkoncernen och mot andra nätägare och elproducenter. Som Inmätningsingenjör/tekniker är du delaktig i Vattenfalls entreprenaduppdrag inom nybyggnation och underhåll.

Din roll som Inmätningsingenjör/tekniker

Arbetet innebär i huvudsak:

• Utsättning och inmätning med GPS och totalstation i fält

• Databearbetning och kartframställning i GIS-programvara

• Delaktig i planeringen av verksamheten

• Kundkontakt och marknadsföring inom närområdet

• Geografiska analyser med GIS-programvara kan förekomma

Arbetet innefattar drygt hälften fältarbete och knappt hälften arbete på kontor men kan variera i olika grad beroende på säsong. Arbetet kan även medföra övernattningar.

Dina kvalifikationer

• Relevant eftergymnasial utbildning inom inmätning och utsättning

• Några års dokumenterad erfarenhet av inmätning och utsättning med GPS och totalstation i fält

• Erfarenhet av arbete inom kartframställning och GIS-analyser kan vara meriterande

• B-körkort

• Flytande svenska i tal och skrift

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och för att passa för uppdraget är du strukturerad och serviceinriktad. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en god förmåga att arbeta självständigt ute i fält. Vidare ser vi gärna att du är social och har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning samt dela med dig av din kunskap.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Carlsson, 072-453 56 19. För mer information kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82

Fackliga representanter är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Uppsala eller Järfälla. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 januari 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location: Uppsala

Dela detta jobb

Inmätningsingenjör/tekniker – Uppsala, Järfälla

Vattenfall AB