teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Inköpare av elektronik

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Inköpare av elektronik

NIBE AB med produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar i Markaryd söker nu en Inköpare av elektronik till Inköpsavdelningen i Markaryd. Avdelningen ingår tillsammans med planeringsavdelningen och komponentlagret i NIBE Supply som har till uppgift att försörja produktionen med material så kostnadseffektivt som möjligt.

Ett intressant och framtidsinriktat jobb för dig som vill arbeta i ett företag som växer både i Sverige och internationellt och är ett av Sveriges starkaste varumärken när det gäller hållbarhet och energiteknik.

OM TJÄNSTEN

Som Inköpare är du en del av affärsområdet NIBE Climate Solutions utvecklingsprojekt avseende Elektronikplattformar. Du ansvarar för den kommersiella kontakten med utvalda leverantörer, förhandling av inköpspriser, leveransupplägg och kapacitetssäkring. På avdelningen kommer du att ingå i ett lag med tre andra personer som också arbetar med inköp av Elektronik.

DIN BAKGRUND

Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och tidigare erfarenhet av inköp och elektronik är meriterande. Du är serviceinriktad, har sinne för affärer, är noggrann och inte rädd för att driva igenom förändringar.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 21 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Dan, se kontaktuppgift nedan.   

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Dan Ekener

Inköpschef

0433-27 30 00

dan.ekener@nibe.se

Länk till den här sidanhttps://www.nibe.eu/sv-se/om-nibe/jobba-hos-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=388&rmlang=SE

 

Dela detta jobb

logga
Inköpare av elektronik

NIBE AB