teknikjobb.se

Ingenjörsstudent för ett väldigt meriterande beräkningsprojekt!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-10-02

Ansök nu

Ingenjörsstudent för ett väldigt meriterande beräkningsprojekt!

Luova AB tillverkar och marknadsför flera typer av processbaserade utrustningar till kunder som producerar produkter inom t.ex. stål eller titanindustrin. Deras erbjudande präglas av innovativa lösningar för att återvinna, rena och analysera olika syror som används vid ytbehandling av metallprodukter. Idag är de ett mindre men framgångsrikt företag med hela världen som arbetsfält. Nu är Luova AB i behov av att ta in en konsult som kommer vara ansvarig för ett beräkningsprojekt relaterat till att sammanställa information om deras produkter. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Projektet som Luova AB vill ha utfört är i relation till deras befintliga produkter. Du kommer utifrån dem göra beräkningar på om den befintliga informationen kring dem stämmer eller ej. Med andra ord kommer du aktivt arbeta med FEM beräkningar samt Solidworks för att kunna avgöra om produkten har rätt siffror inlagt. Till hjälp har du ritningar men det krävs också att du är initiativtagande och försöker leta upp information själv från leverantörer.

Målet med uppdraget är att sammanställa en rapport till Luova AB för hur deras produktspecifikationer, mått och hållbarhet ser ut och vad som kan förbättras eller uppdateras.

Du erbjuds

Detta är ett väldigt meriterande projekt som kommer ge en god förankring i hur produkter och beräkningar genomförs i arbetslivet. Här finns möjlighet att prova på både dina CAD kunskaper såväl som beräkningskunskaper på riktigt!

Till hjälp kommer du ha närmsta uppdragsgivare som stöttar i vilka resultat som ska ta fram samt hur förväntningarna på rapporten ska se ut.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Göra FEM-beräkningar och från Solidworks titta, uppdatera eller bekräfta befintlig produktinformation gällande mått, hållbarhet, specifikationer och annan information

  • Sammanställa och leverera en rapport mot Luova AB

Vi söker dig som

  • Är tillfälligt studerande på en utbildning mot t.ex. maskinteknik, teknisk fysik, mekanik eller annan relevant inriktning

  • Har tillgång till Solidworks via skolan eller privat. Academic Work kan tillsammans med Luova AB ersätta prenumeration på programmet om behövs.

  • Talar och skriver flytande engelska

Som person är du framförallt noggrann, detaljorienterad och är mån om att alltid leverera utefter uppsatta mål och förväntning. Vidare ser vi att du är driftig och har en god struktur i både arbetssätt och i kommunikation.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: ca. 1-2 månaders projekt valfri timmar per vecka

  • Placering: Arlandastad, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Luova AB:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Luova AB Luova tillverkar och marknadsför flera typer av processutrustningar till de kunder som producerar produkter (band, rör och tråd m.fl.) i tex Stål eller Titan. Vårt erbjudande präglas av innovativa lösningar för att återvinna, rena och analysera de olika syror som används vid ytbehandling av metallprodukter. Vi är ett glatt gäng som finns på Industrigatan 6 i Arlandastad.

Dela detta jobb

Ingenjörsstudent för ett väldigt meriterande beräkningsprojekt!

Academic Work