teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ingenjörs- eller ekonomistudent till Modular Management på deltid!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Ingenjörs- eller ekonomistudent till Modular Management på deltid!

Är du exempelvis ingenjörs- eller ekonomistudent och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna? Vill du dessutom arbeta mitt i stan och ha ett flexibelt arbete där du får ta egna initiativ? Modular Management söker nu en kontorsassistent till sitt kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Passa på att söka tjänsten redan idag då vi arbetar med urvalet löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Modular Managements räkning en kontorsassistent då nuvarande konsult avslutar sina studier och därmed också sitt deltidsuppdrag. Såhär beskriver vår tidigare konsult tjänsten i egna ord:

”Som kontorsassistent på Modular Management är en arbetsdag inte den andra lik då nya uppgifter och möjligheter att hjälpa till dyker upp löpande. Det har varit väldigt roligt och givande med ett så varierat arbete - alltifrån löpande uppgifter som att beställa kontorsmaterial till att stötta upp internt med administration i nya projekt eller att arrangera julfesten. På Modular Management är det alltid okej att ställa frågor och be om hjälp vilket jag har uppskattat!”

Modular Management använder modulär produktarkitektur för att hjälpa organisationer att uppnå hög produktivitet, överlägsna produkter och tjänster, och ökade marknadsandelar. De använder sig av innovativa verktyg och strukturerade processer för att organisationer ska kunna hitta och utnyttja potentialen i modulär produktarkitektur för deras marknader, produkter, teknik och verksamhet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Modular Management. Uppdraget kommer att vara på deltid och långsiktigt/tillsvidare förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent kommer ingen dag att vara den andra lik. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt, och stötta upp kring kontorsarbete av olika slag. Du kommer huvudsakligen att arbeta med kontorsassistentuppgifter i form av exempelvis materialinköp, materialmottagning och eventsamordning. Det kan även innebära att kontrollera att kontoret ser representativt ut och hjälpa till där det behövs. Rollen kan även innebära exempelvis innebära stöttning i sammanställandet av budgetar och prognoser.

Slutligen kan det tillkomma administrativa arbetsuppgifter i kundprojekt, till exempel reseräkningar samt planering och registervård i CRM-system i interna projekt.

Vi söker dig som

 • Är tillfälligt studerande på en eftergymnasial utbildning och har minst två år kvar på din utbildning
 • Har en god datorvana
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska då du kommer att kommunicera på båda språken

Det är meriterande om du:

 • Är ingenjörsstudent inom exempelvis maskinteknik, industriell ekonomi eller design- och produktutveckling, då du på sikt kan bli konsultassistent och skaffa dig värdefull erfarenhet för framtiden.
 • Har arbetat i en liknande roll
 • Har läst en redovisningskurs

Som person är du trevlig, utåtriktad och sprider glädje omkring dig. Du är även prestigelös och initiativtagande vilket innebär att du löser det som behöver göras och kommer med egna förslag samt ser förbättringar som kan göras. Vi ser även att du är strukturerad och noggrann eftersom du kommer att arbeta en del administrativt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Cirka 8 timmar varje vecka

 • Placering: Kungsgatan, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Modular Management önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM ACADEMIC WORK

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Modular Management är ett företag som använder modulär produktarkitektur för att hjälpa organisationer att uppnå hög produktivitet med hjälp av överlägsna produkter och tjänster, för att nå ökade marknadsandelar. De använder sig av innovativa verktyg och strukturerade processer för att organisationer ska kunna hitta och utnyttja potentialen i modulär produktarkitektur för deras marknader, produkter, teknik och verksamhet.

Dela detta jobb

Ingenjörs- eller ekonomistudent till Modular Management på deltid!

Academic Work