teknikjobb.se

Logga

Ingenjör till enheten för teknisk information på Käppalaförbundet

Ansök nu

Ingenjör till enheten för teknisk information på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet vill förstärka sin enhet för teknisk information. Vi söker dig som delar vårt fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet med hjälp av den senaste tekniken.

Om tjänsten
Käppalaförbundet står inför stora utmaningar när Käppalaverkets reningsprocesser ska byggas om för att uppnå skärpta utsläppsvillkor. Du kommer att ha en viktig roll i det förändringsarbete vi har framför oss.

Ditt uppdrag är att handlägga, kravställa och förvalta vår tekniska anläggningsinformation.

Du tillhör produktionsavdelningens enhet för teknisk information som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Du kommer att bidra till utveckling av enhetens arbetssätt och val av verktyg för en effektiv och framtidssäker förvaltning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Söka teknisk anläggningsinformation i digitala och fysiska arkiv samt stödja projekt och andra beställare med identifiering av befintligt underlag för aktuell anläggningsdel.
• Vi arbetar med BIM och du blir en del i vårt arbete kring strategi och samordning av detta.
• Förvalta referensbeteckningssystem, anläggningsregister, objektstruktur, underhållsdata samt CE-dokumentation.
• Ta emot anläggningsinformationsleveranser från projekt, underhållsåtgärder, ombyggnationer och andra ändringar i Käppalaförbundets anläggningar för granskning och leveranskontroll samt registrering.
• Arbeta med ständiga förbättringar av arbetssätt, processer, rutiner och mallar.
• Hantera systemadministrativa frågor i dokumenthanteringssystemet C4 samt i underhållssystemet IDUS.

Vem är du?
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom mekanik, elektronik, process eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet inom processindustri eller konsultverksamhet, inkluderande erfarenhet av arbete med teknisk dokumentation. Erfarenhet av BIM är meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta, är handlingskraftig, strukturerad, kreativ och har god administrativ förmåga. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med anläggningsregister och system för anläggningsinformation. Det är även meriterande med erfarenheter från VA-branschen samt 2D- och 3D-Cad-modellering.

Om verksamheten
Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på http://www.kappala.se.

Att arbeta på Käppalaförbundet
Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information
Detta är en tillsvidareanställning. Din arbetsplats kommer att vara på Käppalaverket i Lidingö.
Rekryteringsprocessen hanteras av Poolia men du kommer att bli direkt anställd av Käppalaförbundet.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Henrik Granqvist på telefon 072-077 80 79 eller via e-post: henrik.granqvist@poolia.se.
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.
Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Ingenjör till enheten för teknisk information på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet