teknikjobb.se

Logo

INGENJÖR, TEKNISK SUPPORT

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Utgår

2019-10-16

Ansök nu

INGENJÖR, TEKNISK SUPPORT

Vad söker vi?

Hiltis ingenjörsteam fortsätter att expandera och därför söker vi nu ytterligare en ingenjör till vårt Engineering Competence Center (ECC). Detta är en roll för dig som brinner för ingenjörskonst, brandteknik, BIM-koncept och innovation i ett högpresterande och internationellt företag.

Vilka är Hilti?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 29.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär både nationellt och internationellt.

Vad innebär rollen?

På ECC driver vi en redan hög kvalitativ teknisk support framåt genom beräkning och modellering. Supportteamet arbetar via telefon och mejl för att ge våra kunder de bästa tekniska förutsättningarna. Du verkar i nära samarbete med kollegor och kunder, både nationellt och internationellt. I rollen som ingenjör är du placerad på Hiltis huvudkontor i Arlöv tillsammans med ett drivet team om 6 andra ingenjörer. Engineering Competence Center arbetar bland annat med tekniska installationslösningar,
brandteknik, BIM-relaterad modellering och beräkningar mot de största byggprojekten i Sverige.

Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som uppskattar att arbeta med stort eget driv och engagemang inom teknik och försäljning genom bland annat beräknings- och modelleringsarbete. Du får fullt utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram och regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Genom ett stort teknikintresse kombinerat med en passion för att driva affärer och försäljning får du som ingenjör möjlighet att arbeta med innovativa lösningar med hjälp av Hiltis produkter, tjänster och programvaror.

Varför ska du söka?

Ditt närmaste team består av ingenjörer med olika bakgrunder och är ett engagerat, innovativt och högpresterande team. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Har en högskole-/universitetsexamen eller motsvarande kompetens, helst inom bygg, brand eller maskinteknik.
  • Kan arbeta i en digital miljö, och är bekväm med Revit eller AutoCad 3D.
  • Förstår värdet i att arbeta både självständigt och i team.
  • Har stort engagemang, är strukturerad och initiativtagande.
  • Delar våra värderingar engagemang, teamwork, mod och integritet.
  • Är trygg med att förmedla ett budskap på svenska och engelska i tal och skrift via telefon och mejl.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig möjligheten att vara med och uppleva en ingenjörs arbetsdag på Hilti.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tom Grimmhorn, Manager Engineering Competence Center, på 0724–503888.

Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Dela detta jobb

Logo
INGENJÖR, TEKNISK SUPPORT

Hilti Svenska AB