teknikjobb.se

Ingenjör Technology Västra Svealand

Ansök nu

Ingenjör Technology Västra Svealand

Vi står just nu inför flera spännande teknikuppdrag och behöver både bredda och spetsa oss för att möta upp våra kunders förväntningar. Är det dig vi söker?

Vi erbjuder

Hos oss träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

På Rejlers sätter vi alltid kunden i fokus för att hjälpa dem att hitta kostnadseffektiva produktionslösningar av olika slag. Detta genom att ha de bästa ingenjörerna, ett gott samarbete mellan regioner och affärsområden samt genom att leva efter våra värdeord: Passionate, Empowered och Healthy.

Som ingenjör på vårt kontor i Örebro alternativt Karlskoga blir du en del av ett team där vi tar fram tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. 

Vi söker

Vi söker dig som är högskoleutbildad ingenjör eller har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flera års erfarenhet inom papper/massa, livsmedel, läkemedel, kraftvärme, explosiver eller verkstad. I dessa branscher söker vi dig som har jobbat med något av nedanstående:

  • PLC programmering
  • Elkonstruktion
  • SCADA/HMI
  • Mekanisk konstruktion
  • Processteknisk konstruktion

Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker att mötet med andra människor är både utmanande och stimulerande. Att sätta stort värde i att ha roligt på jobbet i samarbete med kollegor och kunder är viktigt för dig samtidigt som du är strukturerad, flexibel och gillar att arbeta med både stora och små projekt med bibehållet kundfokus. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Självfallet är du affärsinriktad och affärsmässig i allt du gör med förståelse och intresse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift och har körkort med minst B-behörighet.

Det lilla extra

Du kommer att få möjlighet att utvecklas tillsammans med trevliga kollegor i ett företag som har någonting speciellt. Vi kallar det Rejlersandan. Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Mikael Sandin
Gruppchef; Technology
mikael.sandin@rejlers.se
+46 720 80 19 50

Technology

Inom Technology arbetar vi med industriprojekt i branscher som gruvnäringen, papper och massa, samt stål- och verkstadsindustrin, uppdrag som tillsammans med våra kunder tar oss ut i världen. Vi erbjuder dessutom kvalificerade tjänster inom energi-, infrastruktursektorn, livs- och läkemedelsindustrin samt fordon och offshore. Hos oss träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Dela detta jobb

Ingenjör Technology Västra Svealand

Rejlers Sverige AB