teknikjobb.se

Ingenjör / systemingenjör med ansvar för huvudcirkulationspumpar till Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-26

Ansök nu

Ingenjör / systemingenjör med ansvar för huvudcirkulationspumpar till Forsmarks Kraftgrupp


Söker du en utvecklade ingenjörsroll med stort eget ansvar? Vill du ha ett arbete med många kontaktytor både internt och mot externa leverantörer? Då kan det här vara utmaningen för dig!
 
Nu finns möjligheten att axla rollen som Ingenjör / systemingenjör på Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
 


Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
 


Vi på NMQP förvaltar och utvecklar underhållsstrategier för teknikområdena reaktortank, drivdon och huvudcirkulationspumpar (HCP) samt underhåller och utvecklar dess verktyg och kringutrustning. Gruppen består idag av ett sammansvetsat gäng på 8 personer med blandad ålder, utbildningsnivå och ansvarsområden. Nu söker vi dig som kan ta rollen som ansvarig för både underhållsstrategier, utrednings- och genomförandeåtgärder för HCP samt åtgärder kopplade mot reaktortank.
  Ansvarsområden och arbetsuppgifter


– Områdesansvarig i syfte att vidmakthålla status och utveckla underhållstrategier

– Underhålla och utveckla verktyg som används inom teknikområdena

– Fungera som sammanhållande inom teknikområdet

– Bidra till ett tids- och kostnadseffektivt underhåll
  Dina kvalifikationer
• Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning. Alternativt gymnasiekompetens och flerårig erfarenhet inom yrkesområdet.

• Erfarenhet från projektarbete/ledning
  Som person är du strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du har ett stort personligt driv som tryggar framdrift i uppgifter och i projekt där planering och uppföljning är en viktig del av arbetet. Du är bra på att skapa och bibehålla relationer som gjort att du fått ett brett kontaktnät. För att lyckas i rollen måste du tycka om att kommunicera med andra, ha lätt för att uttrycka dig i skrift på svenska och engelska samt vara van användare av Officepaketet.  Vi erbjuder dig
Vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetare får möjlighet till utmanande och stimulerande arbetsuppgifter i en miljö som präglas av säkerhet, kvalitet och spännande teknik. Hos oss får du stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.
  Om oss
Avdelning Underhåll inom Forsmarks Kraftgrupp har uppdraget att planera, bereda och genomföra ett säkert, effektivt och ändamålsenligt underhåll, samt montage, så att en säker och tillförlitlig elproduktion säkerställs. Vår enhet Strukturell Integritet, hall och bränsle ansvarar för reaktortank, interna delar med tillhörande underhållsaktiviteter och reparationssåtgärder samt drivdon och HCP.Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
  


På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
  


Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.
  


Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark
  


Placeringsort

Forsmark
  


Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 17 oktober 2021.

Sök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
  


För ytterligare information

Om tjänsten – rekryterande chef är William Högfeldt 072-241 34 02

Om rekryteringsprocessen – rekryterare Summer Lovlinger 070-194 56 64
  


Fackliga representanter

Akademikerna – Anders Karlsson

Ledarna – Arvo Jelekäinen

SEKO – Henrik Persson

Unionen – Jenny Tjärnström

Samtliga nås på telefon 0173-81 000
  


Vi ser fram emot din ansökan!Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Dela detta jobb

Ingenjör / systemingenjör med ansvar för huvudcirkulationspumpar till Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB