teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nuvia Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Soletanche Freyssinet som ingår i Vinci koncernen med 211 000 anställda och en omsättning överstigande 48 miljarder Euro. Nuvia erbjuder specialisttjänster inom nukleär service och underhåll, strålskydd, decommissioning , avfallshantering, produktutveckling och mycket mer.

Om tjänsten

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.

Din roll blir att arbeta tillsammans med våra kollegor inom Nuvia group för avvecklingsarbetet av äldre kärnanläggningar och utveckla framtidens system för att ta hand om avfall från den nukleära industrin. Du kommer att ha en framträdande roll i projekten och möjlighet att utveckla vår marknad inom segmentet. Du jobbar ute hos kund och resor förekommer som en naturlig del av vardagen.

Platser för placering: Barsebäck, Norrköping, Oskarshamn, Ringhals, Forsmark, Nyköping/Studsvik Site, Ågesta, OKG SKB / Simpevarp

Kvalifikationer

Vi söker nu erfarna ingengörer för att arbeta med avveckling av nukleära anläggningar. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta inom den nukleära industrin och med avfallets hanteringsprocesser, du känner väl till våra nordiska kärnkraftverk, dess konstruktion och komponenter. Du har förståelse för de tekniska svårigheter som är förknippade med omhändertagandet av kontaminerade konstruktionselement och insikt i metoder som använts för kapning och rivning. 

Du är förmodligen civil- eller högskoleingenjör och är van vid att arbeta självständigt med stort personligt ansvar men önskar även att få vara en del av ett dynamiskt team. Att ha en kommunikativ förmåga och social till sättet samt en serviceinriktad inställning är en god förutsättning.

 Vi vill även att du är noggrann och når resultat i arbetet och har ett självgående och målfokuserat arbetssätt. Som ingenjörskonsult förväntas du vara snabblärd och lyhörd. 

B-körkort är ett krav.

Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Om arbetsgivaren

Nuvia Nordic AB, helägt dotterbolag till Vinci SA, ingår i Nuvia Gruppen med cirka 2700 anställda, en årlig omsättning av cirka 360M€ samt med verksamhet i flera länder. Nuvia fokuserar på kärnkraft och radiologiska miljöer. Verksamheten består av fem affärsområden; projekt, avfall, engineering, underhåll samt strålskydd. 

Nuvia Nordic har kontor i Oskarshamn och Norrköping samt representation på samtliga svenska kärnkraftverk. Idag arbetar cirka 80 personer på heltid inom bolaget samt ytterligare cirka 150 personer i olika projekt.

Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Läs mer här: Nuvia Group : international group, expert in nuclear technology

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Nuvia Nordic med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Logo

Ingenjör med inriktning nukleärt avfall till Nuvia Nordic AB

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Dela detta jobb