teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ingenjör med fokus produktionskvalité till Ovako i Hällefors

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Ingenjör med fokus produktionskvalité till Ovako i Hällefors

Vill du vara med och skapa stål för en bättre värld? AxÖ Consulting söker nu en ingenjör med fokus produktionskvalité till Ovako i Hällefors. Du ingår du i en grupp med kompetenta ingenjörer och tekniker som har till uppgift att stödja den övriga organisationen med teknisk kompetens. Varmt välkommen med din ansökan!

Ovako har cirka 2 800 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 900 miljoner euro. Ovako är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, en av världens största stålproducenter med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 50 miljarder euro. Ovako driver utvecklingen för en hållbar stålproduktion där en viktig del i arbetet är att använda ny teknik för att värma stål med fossilfri vätgas. Företaget tar nu nästa steg genom att satsa på koldioxidneutral stålproduktion, med start 1 januari 2022.

Ovako erbjuder:

Som anställd på Ovako erbjuds du inte enbart goda arbetsvillkor utan även en stark organisatorisk gemenskap med engagerade, kunniga och ansvarstagande kollegor. Du får även en arbetsplats där hållbarhet såväl som människorna inom organisationen står i fokus. Då för möjlighet att utmana och utmanas i ett arbete med stor spännvidd.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer ha ansvar för ett eller flera tekniska områden i ett nära samarbete med produktionen och marknad. Du arbetar inom hela organisationen och har sociala kontakter både externt och internt. Som ingenjör deltar du i att ta fram nya processer och arbetssätt. Du arbetar även med processoptimering, problemlösning och verksamhetsutveckling. I ditt arbete använder du verktyg som exempelvis Lean, sex sigma, FMEA och 8D. I rollen ansvarar du för, och medverkar i, förbättringsprojekt för att öka och förbättra säkerhet, kvalitet, effektivitet och produktivitet inom Ovako. 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

  • Material- eller maskinteknisk utbildning på högskolenivå.
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
  • God kunskap om kvalitetsledningssystem ISO 9001 och IATF 16949 samt tillhörande verktyg.
  • Några års erfarenhet av praktisk process-/produktutveckling och kvalitetsarbete.

För att lyckas i rollen ser vi att du gillar problemlösning, har en analytisk och praktisk förmåga och har lätt för att se samband och helhet. Vidare är du kommunikativ, självständig och initiativrik samt har mycket god samarbetsförmåga i en mångkulturell miljö. 

Information och ansökan

Vid frågor om processen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

OM OVAKO

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager­, transport­ och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 2 800 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 900 miljoner euro. Ovako är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 50 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.com, www.sanyo-steel.co.jp och www.nipponsteel.com.

För mer information besök oss på www.ovako.com och kolla gärna in vår film – HÄR

Dela detta jobb

logga
Ingenjör med fokus produktionskvalité till Ovako i Hällefors

AxÖ Consulting