teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

På DEKRA Industrial AB söker vi ständigt ny kunskap och hos oss får du chansen att utvecklas samtidigt som du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder dig en väldig trevlig arbetsmiljö, intressanta uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter.

Till vår avdelning Konstruktionskontroll söker vi nu en ingenjör för placering i Stockholm.

OM TJÄNSTEN

Avdelningen består idag av ett tiotal ingenjörer som utför konstruktionskontroll av trycksatta anordningar, lyftverktyg och stålstrukturer, där hållfastheten eller kvarstående livslängd behöver utredas. Vi verifierar att en säker konstruktion uppnås, både genom beräkning och genom utvärdering av riskanalyser, tillverkningsmetoder, svetsning och provning. I rollen ingår mycket kundkontakt, där det ställs stora krav på förmågan att kommunicera med våra kunder som kommer från vitt skilda branscher.

Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed kunna lägga upp dina dagar själv. Allt eftersom kommer du att bli kundansvarig mot vissa kunder som du aktivt stöttar för att uppnå säkra konstruktioner. Det förekommer även visst behov av projektledning och samordning vid större uppdrag.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning mot eller bakgrund inom t.ex. materialteknik, processteknik, hållfasthetslära eller konstruktion av trycksatta anordningar, lyft- eller stålstrukturer.

För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar dig som redan idag arbetar självständig eller i projektform inom ovan nämnda teknikområden. Du är drivande, analytisk samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och med kunder då tjänsten präglas av täta kundkontakter. Självklart välkomnar vi även dig som är nyfiken, nyutexaminerad och oerfaren då du kommer få chansen att lära vårt spännande yrke från grunden.

Som person är du engagerad, god kommunikatör, initiativrik och delar gärna med dig av din kunskap. I ditt arbete är du noggrann och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt. Din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag, dock senast 13 december.

VILL DU VETA MER?

Kontakta affärsområdeschef Pieter Jilderda på 0722 36 21 11 eller vår gruppledare i Stockholm - Joakim Majak på 0730 49 31 45.

Logo

Ingenjör - Konstruktionskontroll

Ort
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb