teknikjobb.se

Ingenjör inom elektronik och konstruktion till WoodEye i Linköping.

Företag We tech talents
Ort
Utgår

2019-06-10

Ansök nu

Ingenjör inom elektronik och konstruktion till WoodEye i Linköping.

Om uppdraget

We Tech Talents söker för WoodEyes räkning en ingenjör som ska arbeta med produktutveckling av deras världsledande visionsystem för träindustrin.

Företaget utvecklar och tillverkar WoodEye-skannern och erbjuder sina kunder den effektivaste tekniken till den vidareförädlande träindustrin världen över. En Woodeye-skanner inspekterar och mäter alla typer av defekter i trä och tillförsäkrar enhetlig kvalité i extremt höga hastigheter med minimalt spillvirke. WoodEye-skannern med sin unika detektion och användarvänlighet är idag den självklara marknadsledaren inom modern träindustri.

Du kommer vara anställd hos We tech talents och arbeta som konsult hos WoodEye.

Arbetsuppgifter

Som ingenjör hos WoodEye kommer du att arbeta i en varierad roll och alltid nära hårdvaran. För tjänsten krävs både tekniska och praktiska kunskaper då det förekommer hantering av både skruvmejsel och förmåga att kunna felsöka samt analysera problem. Du kommer även att:

  • Använda CAD av enklare mekanik i Solid Works
  • Integrera mekanisk konstruktion med elektronisk styrning

 Om företaget

WoodEye startades 1987 och är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll med fokus på vidareförädlande inom träindustrin. Deras framgång är baserad på ett starkt team och ständig utveckling av sina produktserier. WoodEye har 40 anställda, omsatte förra året ca 75 MSEK och har sitt huvudkontor i Linköping.

Vi söker dig som 

Vi söker dig som är civilingenjör och har intresse av mekanik, elektronik, elkraft, pneumatik och datorteknik.

-Erfarenhet av att rita och förstå kopplingsscheman

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift

Denna roll passar dig som är trivs att arbeta i ett mindre bolag och har ett genuint tekniskt intresse. Du motiveras av att få sätta igång och driva dina egna projekt och är som person nyfiken. Du är noggrann och strävar för att alltid leva upp till en hög kvalitetsnivå. Vi tror även att du som söker är en person med stor analytisk förmåga och en duktig problemlösare.

Om oss

We Tech Talents ingår i en koncern vars huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner.

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. 

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!

Vårt erbjudande till dig

  • Konkurrenskraftig månadslön
  • Utbildningspaket
  • Vi tror på individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef
  • Möjlighet till pensionsrådgivning

Startdatum

Enligt överenskommelse

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Linköping

Dela detta jobb

Ingenjör inom elektronik och konstruktion till WoodEye i Linköping.

We tech talents