teknikjobb.se

Ingenjör Firmware Senseair Hälsingland

Företag Thalamus AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Ingenjör Firmware Senseair Hälsingland

Din nya tjänst 
Söker du mer lugn, mer natur och vill flytta till Hälsingland har Senseair jobbet för dig

Detta är en rekrytering till vår kund Senseair med kontor i Delsbo, Kista och Västerås. Vi söker i första hand dig som vill bo och arbeta i vackra Hälsingland. 

Senseair utvecklar, konstruerar och producerar avancerade gassensorer i världsklass.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är hårdvarunära programmering. I rollen ingår även att implementera och underhålla programvaran för sensorer och stödprogram. Du arbetar med nyutveckling men även en del underhåll och förbättringar av befintliga system ingår. Andra exempel på arbetsuppgifter är:

  • Deltar i olika projekt

  • Test, utvärdering och verifiering av mjukvara/hårdvara

  • Vidareutveckling av produkter

Senseair planerar att fortsätta växa och bibehålla sin nuvarande familjära atmosfär och du kommer snabbt bli delaktig i både teoretiska som praktiska frågeställningar. Du arbetar nära produktionen och på Senseair går laget före jaget.

Välkommen till ett utvecklingsteam som jobbar för att ”make sense of air”.

Läs gärna mer om din nästa arbetsgivare här:

www.senseair.com

Senseair youtube kanal

Senseair film

Din bakgrund
Personen vi söker har relevant ingenjörsexamen. Senseair välkomnar både dig som precis avslutat dina studier och dig som hunnit arbeta några år med liknande arbetsuppgifter.
Har du inte arbetat med just sensorer står Senseair beredda att lära dig. Vi önskar att du har goda kunskaper och intresse för hårdvarunära programmering och särskilt inom inbyggda system. Du trivs med dokumentation och har vi riktig tur kommer du från bilindustrin. Du talar och skriver obehindrat på engelska.

Du som person
Vi söker Dig som är prestigelös, händig, driven och självgående. Du är god vän av ordning & reda och tekniskt nyfiken. Vi hoppas att du trivs i en familjär anda och i en atmosfär där alla hjälps åt oavsett arbetsuppgift.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på ett High-tech bolag i Hälsingland. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via Thalamus hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 21/6-21.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Senseair är ett globalt, högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar sensorlösningar för bland annat koldioxid (CO2) och alkohol i luften. Senseair arbetar med två av de mer utmanande problemen i världen idag: säker alkoholmätning och mätning av den allt sämre luftkvaliteten.  Du hittar deras sensorer för mätning av luftkvaliteten i byggnader, fordon, miljöstationer, medicinska applikationer, livbåtar, fabriker, gruvor etc.

I Sverige finns det ca 180 medarbetare i Delsbo, Kista och Västerås. Globalt finns Senseair i Chengdu och Düsseldorf.

Dela detta jobb

Ingenjör Firmware Senseair Hälsingland

Thalamus AB