teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ingenjör Chef till produktion

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2021-12-22

Ansök nu

Ingenjör Chef till produktion

Din nya tjänst:
Trimble ökar sin produktion och behöver därför anställa två nya produktionsledare för att förstärka produktionsledningen i Danderyd.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och är intresserad av teknik och tillverkning. Du ansvarar för ca 25 montörer och rapporterar till produktionschefen. Du blir även en del av ett chefsteam som består av ambitiösa och engagerade kollegor. I rollen som produktionsledare har du personal- och arbetsmiljöansvar och ansvarar för att leda och fördela arbetet i ditt produktionsområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att;

  • Ansvara för att tillverkningen sker säkert, effektivt, och med ständiga förbättringar i fokus
  • Uppfylla uppsatt produktionstakt samt att mäta och följa uppsatta mål
  • Utarbeta och föreslå avdelningsbudget
  • Säkra bemanningen och verka för ett bra samarbetsklimat
  • Verka för att kvalitetsmål och säkerhetsföreskrifter efterlevs

Du söker en spännande tjänst hos ett ytterst trevligt och vänligt företag med spännande högteknologiska produkter. I din roll får du chansen att vara med och leda den dagliga produktionen samt vara delaktig i att planera för framtiden, både strategiskt och praktiskt.

Lär gärna mer om Trimble här

Din bakgrund:
För rollen krävs god förmåga att sätta sig in i olika tekniska frågeställningar så vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet. Vi ser gärna att du arbetat i produktion minst 5 år och gärna i arbetsledande position.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av LEAN är en fördel men inget krav.

Du som person:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas väl i rollen är du trygg i dig själv, ansvarstagande, strukturerad och driven. Vi tror på ett nytänkande ledarskap och söker därför dig som skapar goda samarbeten, är lyhörd och öppen för nya idéer.

För att trivas i rollen är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, kommunikativ och intresserad av att hitta praktiska lösningar.

Din ansökan: 
Trimble samarbetar med Thalamus i denna rekrytering, har du frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 070-307 12 50 eller Sanja Kolar, 070-860 82 52. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2020-12-07

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Trimble AB är en del av den internationella Trimble-koncernen och är beläget i Danderyd norr om Stockholm. Trimble AB har ca 300 anställda. Verksamheten är inriktad mot utveckling samt produktion av elektrooptiska mätsystem för lantmäteri, bygg- och anläggningsindustri.

Trimbles produkter är högteknologiska med egenutvecklade lösningar och företaget genomsyras av ett högt innovationsklimat. Trimble har nästan 12 000 anställda globalt och finns representerade i alla världsdelar.

Dela detta jobb

Ingenjör Chef till produktion

Thalamus AB