teknikjobb.se

Logo

INGENJÖR, BERÄKNING OCH MODELLERING

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

INGENJÖR, BERÄKNING OCH MODELLERING

Vad söker vi?

Hiltis ingenjörsteam fortsätter att expandera och därför söker vi nu ytterligare en ingenjör till vårt Engineering Competence Center (ECC). Kanske har du hört termen BIM, BIM-koncept samt brinner för modellering och att lösa problem? Då är detta tjänsten för dig!

Vilka är Hilti?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 29.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär både nationellt och internationellt.

Vad innebär rollen?

Rollen innebär att sälja och driva Hiltis tyngsta tekniska innovationer framåt genom beräkning och modellering av till exempel installationssystem och infästningar, genom blanda Revit. Ditt team består av engagerade och kunniga kollegor, både nationellt och internationellt. I rollen som ingenjör jobbar du tätt med övriga ingenjörer på Hilti och är placerad på Hiltis huvudkontor i Arlöv. Ditt närmsta team består av 6 andra ingenjörer. Engineering Competence Center arbetar bland annat med tekniska lösningar, BIM-relaterad modellering och beräkningar mot de största byggprojekten i Sverige.

Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som uppskattar att arbeta med stort eget driv och engagemang inom teknik och försäljning genom bland annat beräknings- och modelleringsarbete. Du får fullt utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram och regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Genom ett stort teknikintresse kombinerat med en passion för att driva affärer och försäljning får du som ingenjör möjlighet att arbeta med innovativa lösningar med hjälp av Hiltis produkter, tjänster och programvaror.

Varför ska du söka?

Du ska söka om du vill vara en del av ett högpresterande team som består av ingenjörer med olika bakgrunder, med ett stort engagemang, innovativt tänkande och mycket glädje. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Har en högskole-/universitetsexamen, eller motsvarande kompetens, helst inom byggteknik.
  • Är nyfiken på att proaktivt driva tekniska tjänster mot kund och konsult.
  • Är van vid att arbeta både självständigt och i team.
  • Har stort engagemang, är strukturerad och initiativtagande.
  • Delar våra värderingar engagemang, teamwork, mod och integritet.
  • Har erfarenhet av programvaror som Revit och AutoCad
  • Har erfarenhet av att arbeta med installationer ex VS och VENT.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig möjligheten att vara med och uppleva en ingenjörs arbetsdag på Hilti.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tom Grimmhorn, Manager Engineering Competence Center, på 0724–503888.

Intresserad av att få reda på hur en ingenjörs arbetsdag kan se ut? Gå till https://careers.hilti.se/sv-se/arbetsomraden/teknik

Dela detta jobb

Logo
INGENJÖR, BERÄKNING OCH MODELLERING

Hilti Svenska AB