teknikjobb.se

INFORMATIONSINGENJÖR - FOKUS PÅ EFTERMARKNAD

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-04-16

Ansök nu

INFORMATIONSINGENJÖR - FOKUS PÅ EFTERMARKNAD

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

DIN ROLL SOM INGENJÖR
Vi fortsätter att växa i Skåne och söker därför flera konsulter till Malmö!

Combitech är drivande inom utvecklingen av området teknikinformation och vill därför träffa både dig som är i början av din karriär och dig som har erfarenhet och vill vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö. Du kommer att arbeta som konsult i nära samarbete med våra kunders konstruktörer i framkanten av den senaste tekniken inom olika branscher.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse och erfarenhet av teknisk produktinformation. Du är bekant med metodiken kring produktens funktions- och systembeskrivningar under dess livslängd och dokumenterar på ett informativt och pedagogiskt sätt. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska produkten.

Vi söker även dig som är i början av karriären! I botten har du en ingenjörsexamen exempelvis inom mekanik eller elektronik eller annan lämplig utbildning. Har du erfarenhet från professionell teknikinformation ett det ett stort plus.

God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor. Du tycker att det är inspirerande att arbeta i både stora och små projekt.

Vi arbetar med de flesta stora industriföretagen i Sverige i både korta och långa digitaliseringsuppdrag. I våra uppdrag samarbetar vi ofta parallellt med konstruktörer och systemutvecklare med nästa generations teknik.

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Vi söker dig med passion som vill ha kul på jobbet! För att trivas i rollen som Informationsingenjör hos oss, tror vi att du är utåtriktad samt bra på att koordinera, samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Du är organiserad, strukturerad och noggrann, får du en uppgift driver du den i mål. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter.

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

INFORMATIONSINGENJÖR - FOKUS PÅ EFTERMARKNAD

Combitech AB