teknikjobb.se

Informationsförvaltare till Svensk Kärnbränslehantering AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-08

Ansök nu

Informationsförvaltare till Svensk Kärnbränslehantering AB

Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. Våra ägare är de svenska kärnkraftsföretagen.

Vi inom enhet FI (IS/IT) söker en informationsförvaltare att tillsammans med övrig förvaltningspersonal för våra databaser hantera geovetenskapliga- och materialdata från undersökningar och experiment.

Arbetsuppgifter: 

  • Strukturera lagringen av data i databaserna
  • Utveckla processer och ledningssystem
  • Utbilda användare

Dina kvalifikationer: 
Vi söker dig med högskoleexamen inom geovetenskap eller materialvetenskap (koppar, bentonit). Du kan vara nyutexaminerad. Du ska ha en förmåga att förstå processer och hur data från undersökningar och experiment struktureras för inlagring i databaser. 

Du bör ha ett stort intresse för IT och det är meriterande om du har arbetat med databaser.

Djupare kunskaper inom databashantering erhålls via utbildning inom arbetet.
Som person är du strukturerad, resultatorienterad, kommunikativ och trivs att arbeta i samverkan med andra. Du behöver ha ett eget driv och stor social förmåga då arbetet kräver kontinuerlig samverkan med övrig verksamhet. Det är viktigt att du kan skapa engagemang och motivera din omgivning. 

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vid rekrytering förekommer drogtest och registerkontroll. Körkort B är ett krav. 

SKB:s ledningssystem är på svenska varför även tillräckligt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Goda kunskaper i engelska är ett krav eftersom vi arbetar internationellt. 

Placeringsort: Östhammar

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services på Vattenfall.

För ytterligare information kontakta Ebbe Eriksson, 070-249 69 90. För mera information om rekryteringsprocessen kontakta Zanko Dasko, 070-253 28 96.
Fackliga företrädare är för Saco-SKB Marika Westman, 070 638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson, 073-807 23 23.

SKB anser att etnisk och kulturell mångfald samt jämn könsfördelning bidrar till verksamhetens utveckling.

Till säljare av rekryteringstjänster: Vi har en medveten rekryteringsstrategi och önskar ej kontakt gällande förslag till rekryteringslösningar. 

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 8 december 2017
Vi ser fram emot din ansökan!

Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö. I dag driver vi två anläggningar, Slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall, SFR, i Forsmark och Mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab, i Oskarshamn. Vi planerar också att bygga ett kärnbränsleförvar i Forsmark och en inkapslingsanläggning i Oskarshamn och har ansökt hos myndigheterna att få bygga ut Slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall för att kunna ta emot rivningsavfall från nedlagda svenska kärnkraftverk.

Dela detta jobb

Informationsförvaltare till Svensk Kärnbränslehantering AB

Vattenfall AB