teknikjobb.se

logga

Industripersonal till Väderstad AB

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Industripersonal till Väderstad AB

Väderstad AB söker nu kunnig industripersonal med start i slutet av sommaren. De har högt tryck i sin produktion och behöver nu förstärka med svetsare, montörer, materialhanterare och operatörer.
Har du erfarenhet inom något eller några av dessa områden är du välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
Du blir anställd som konsult hos oss på Montico och uthyrd till Väderstad AB. För personer som fungerar bra finns möjlighet att bli övertagen av företaget, alternativt bli tillsvidareanställd via Montico.
Arbetet sker på plats hos Väderstad AB och skiftarbete förekommer.

Arbetsbeskrivning
Som svetsare svetsar man antingen manuellt (MIG/MAG), både enkel-och flersträngat, eller så är det robotsvets som gäller.
Som montör arbetar man med montering både med och utan ritning utifrån uppsatta takttider.
Som materialhanterare jobbar du antingen med att främst köra truck, eller så har du en roll som också innehåller manuellt plock- och packarbete där du förser produktionslinor med material.

Vi söker dig som
För samtliga tjänster krävs att du har körkort, traverskort och erfarenhet av att arbeta inom industri. Se nedan punkter för krav och önskemål för respektive tjänst.

  • Söker du till svetsare är det krav på giltig certifikat enligt 9606-1 för 135 eller 138, kälsvets i plåt, >3mm, läge PB.

  • Söker du till montör är det meriterande är om du har vana att jobba med hydraulik och tidigare har monterat eller mekat med fordon.

  • Söker du till materialhanterare krävs att du har truckkort A1-4 samt B1-6 och erfarenhet av truckkörning. Meriterande är truckkort D1.

Väderstad AB jobbar utifrån ledorden Pålitlig, Innovativ, Yrkeskompetens och Tillgänglig. Ledorden är en stor del av företagets kultur och det är viktigt att du kan arbeta utifrån dessa.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Industripersonal till Väderstad AB

Montico AB