teknikjobb.se

logga

Industripersonal till Tranås med omnejd

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-01-27

Ansök nu

Industripersonal till Tranås med omnejd

Nu söker vi nya medarbetare med erfarenhet från industri. Till flera av våra företag i Tranås med omnejd finns det möjlighet att jobba som maskinoperatör, truckförare och montör. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du blir anställd av Montico och uthyrd till något av våra kundföretag i Tranås med omnejd. Möjlighet till tillsvidareanställning på Montico eller anställning direkt hos kundföretaget finns.

Samtliga tjänster sker på plats i våra kundföretags lokaler. Arbetet bedrivs i olika typer av skift. Ute på företaget tilldelas du en arbetsledare som du har daglig kontakt med, men du har även kontakt med din konsultchef från Montico.

Arbetsbeskrivning

Som maskinoperatör blir dina huvudsakliga uppgifter att övervaka maskiner samt packa av och på material från dem. Det förekommer även du får ställa in maskinerna.
Som montör sätter du ihop olika detaljer, både med och utan ritning.
Som truckförare kan du antingen huvudsakligen lasta, lossa och lagra in gods, eller ha en roll där du packar och plockar material för hand.

Vi söker dig som

Våra huvudsakliga krav för tjänsten är att du:
- Har körkort
- Har truckkort
- Har någon form av erfarenhet från industri

Eftersom olika typer av skift förekommer är det viktigt att du är flexibel och kan jobba både dagar, kvällar och eventuellt nätter.
Som person ser vi gärna att du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser det även som en fördel om du har en förmåga att ta initiativ och är nyfiken på att lära dig nya saker.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Industripersonal till Tranås med omnejd

Montico AB