teknikjobb.se

logga

Industripersonal 

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Industripersonal 

Montico arbetar ständigt med att vara på framkant inom personaluthyrning och rekrytering. Vi har därmed specialister inom respektive arbetsområde och en arbetsgrupp där vi säkerställer en kort leveranstid med hög kvalité. Rätt person på rätt plats vid behov är en självklarhet.

Vi söker nu flera olika kompetenser till våra kunder i nordöstra Skåne, exempel på dessa tjänsterna är svetsare, montörer, CNC-operatörer samt lackerare inom tillverkningsindustrin.
 
Om tjänsten

Arbetet kommer vara förlagt på tvåskift måndag-fredag. Eller dagtid måndag-fredag. Treskift kan också förekomma.

Arbetsbeskrivning

Du kan komma att arbeta med montering, CNC eller svetsning eller övriga arbetsuppgifter som Montico kan tillhandahålla.

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du är en glad och initiativrik person. Då arbetet sker hos våra kunder är det bra om du är en hög känsla för kvalité i ditt tänkande, flexibel och vill vara en god lagspelare på arbetsplatsen.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Industripersonal 

Montico AB