teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Just nu rekryterar Boxflow på uppdrag av Calderyds en industrimedarbetare till deras produktion i Höganäs.

Calderyds är ett Internationellt företag som är specialiserade på att producera och installera eldfasta material, och då i synnerhet eldfasta gjutmassor. Calderys är verksamma i över trettio länder och har en del av sin produktion i Höganäs. 

Om tjänsten

Vi söker nu en heltidsmedarbetare till Calderyds Prefab avdelning där de förtillverkar delar och formar efter deras kunders behov. 

Arbetstiderna är måndag till fredag 06:00-14:30. 

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Calderys. Startdatum enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter 

- Truckkörning 
- Materialhantering
- Gjutning
- Paketering 

Profil & bakgrund 

Flytande svenska i tal och skrift. Du ska gärna ha tidigare vana inom industribranschen. Ni är ett gäng som arbetar tätt och således är det viktigt att kunna arbeta bra i grupp. Vi ser gärna att du bor i Höganäs/ Helsingborg med omnejd och att du har tillgång till bil. Det är krav på truckkort och så även erfarenhet av truckkörning. 

Mediterande är om du har traverskort. 

Varmt välkommen med din ansökan idag, urval sker löpande! 

 

logo

Industrimedarbetare till Calderys - Höganäs

Ansök nu

Dela detta jobb