teknikjobb.se

Industrimedarbetare med verkstadsvana till kund i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Industrimedarbetare med verkstadsvana till kund i Göteborg

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni Sweden AB söker nu efter en Industriarbetare med verkstadsvana till kund i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet sedan tidigare av mekanisk verkstadsarbete. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en kvalitetsmedveten medarbetare till vår samarbetspartner i Göteborg. Företaget är verksamma inom prototyptillverkning och legotillverkning av olika mekaniska delar och komponenter. Nu behöver företaget förstärkning i produktionen för deras tillverkning av mekaniska komponeter. Dina arbetsuppgifter kommer således innebära arbetsuppgifter som plåtbearbetning och svetsning. Du kommer också ha ansvar för in- och utlastning där du lastar gods med hjälp av en truck. Utöver det är du behjälplig i verkstaden och ser till att slutprodukten är av god kvalité.

Är du utbildad inom industriell tillverkning eller har erfarenhet mekanisk verkstad är detta meriterande. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupper men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till någon av våra kunder. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos våra kunder. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv, nyfiken och flexibel person med ett stort teknikintresse. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill alltid leverera. Då du kommer arbeta i en mindre grupp där alla hjälps åt så bör du vara samarbetsvillig, prestigelös och flexibel för att kunna täcka upp där det behövs. För att lyckas i rollen tror vi även att du har lätt för att ta egna initiativ, kommer med förbättringsförslag och bidrar med dina egna tankar och idéer.

Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska. Körkort B är ett krav. Det är en stor fördel om du även har truck- och traverskort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 

Vid frågor kring tjänsten kontakta Linus Rundberg via linus.rundberg@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Industrimedarbetare med verkstadsvana till kund i Göteborg

Eterni Sweden AB