teknikjobb.se

Industrielektriker till Jönköping

Ort
Utgår

2021-06-26

Ansök nu

Industrielektriker till Jönköping

Industrielektriker sökes - Vill du bli min nya kollega?
Mohammed Husseini heter jag och jobbar som industrielektriker på Ahlstrom-Munksjö i Jönköping. Nu behöver vi bli fler som gillar att hitta lösningar på problem och är måna om att göra ett bra jobb och vara del i ett sammanhang. Har du liknande erfarenhet, sök!

Arbetsplatsen ligger mitt i Jönköping, här tillverkar vi papper som används för att isolera bland annat högspänningskablar. Våra kunder finns över hela världen. Vi är en arbetsplats som strävar efter stor mångfald och vi söker dig som har både kunskap och förståelse för denna typ av arbete. Du har ett högt engagemang och driv och vill fortsätta växa och utvecklas tillsammans med oss.

Ingen dag är den andra lik här. Du ingår i ett glatt underhållsteam med andra elektriker och mekaniker och vi skapar förutsättning för att produktionen ska fungera med hög effektivitet och tillgänglighet. Du jobbar med förebyggande el- och instrumentunderhåll inklusive kalibrering samt felsökning och felavhjälpning på el- och instrumentutrustning.

Vi arbetar tillsammans i olika projekt och förbättringsarbeten. Både planerade, förbyggande och akuta behov. Säkerhet är mycket viktigt för oss och du ansvarar för att skydds- och säkerhetsföreskrifter följs.

Du jobbar dagtid och beredskap ingår i tjänsten.

Självklart vill du veta mer!
Kontakta gärna min chef, Fredrik Roos, underhållschef.

fredrik.roos(a)ahlstrom-munksjo.com

Telefon: 036-30 33 07

Vi arbetar med löpande urval och tillsättning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Vi har redan en rekryteringsprocess som vi arbetar efter och undanber oss därför ytterligare kontakt i samband med stöd eller annonsering i andra media.

Bruket i centrala Jönköping har producerat papper sedan 1862 och är i dag en högteknologisk verksamhet som bland annat levererar oblekt, miljövänligt papper för isolering av högspänningskablar och transformatorer till kunder över hela världen. Vi är 135 anställda.

Dela detta jobb

Industrielektriker till Jönköping

Ahlstrom-Munksjö AB