teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Industrielektriker till Arvika Gjuteri

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Industrielektriker till Arvika Gjuteri

Arvika Gjuteri ägs av Swedish Powertrain AB som i sin tur ägs tillsammans av Sibbhultsverken Group AB och LEAX Group AB - två starka koncerner, vars mångåriga, industriella erfarenhet och kompentens förstärker potentialen för bolaget på den nationella och globala marknaden. Arvika Gjuteri levererar gjutgods till världsledande kunder inom lastbil-, entreprenad- samt traktorbranschen. Bolaget startar strax upp igen efter en olycklig brand våren -20 och sysselsatte då ca 200 personer. Nu storsatsar Gjuteriet med ny teknik, miljö samt en offensiv framåtanda!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som industrielektriker kommer du att arbeta med underhåll, felsökning, reparation samt utveckling inom el och automation på anläggningen. Rollen är omväxlande och du arbetar i nära samarbete med övriga funktioner inom företaget med mål att gemensamt skapa bästa möjliga produktionstillgänglighet. Om- och nyinstallationer förekommer och där tror vi att du har kompetensen som krävs för att kunna genomföra dessa.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFKATIONER
Vi tror att du som söker har en relevant utbildning kombinerat med god erfarenhet från liknande arbete. Du är en engagerad, driven och självständig person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Har du kunskaper inom automations- och styrsystem är det meriterande. Vidare tror vi att du:

  • Har god kunskap och förmåga att läsa och förstå elritningar

  • Behärskar svenska väl i tal och skrift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som industrielektriker är konsultuppdrag på heltid där du blir anställd av Eterni Sweden AB. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Arvika Gjuteri. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att senare få en anställning direkt hos Arvika Gjuteri.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se eller Anders Andersson via 0738-617254 eller anders.andersson@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Industrielektriker till Arvika Gjuteri

Eterni Sweden AB