teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

LKAB is an international and high-tech mining and minerals group that mines and upgrades the unique iron ore of northern Sweden for the global steel market. Sustainability is core to our business and our ambition is to be one of the industry’s most innovative, resource-efficient and responsible companies. The group had sales of about SEK 31 billion in 2019 and employs about 4,300 people in 12 countries. Other group business include industrial minerals, drilling systems, rail transport, rockwork services and property management.

Om tjänsten

Vill du bli en del av ett glatt och trevligt gäng?
Gillar du att arbeta allsidigt med installation, felsökning, ny montage, underhåll, styr, regler och teknik samt förbättringsarbete i både kontors och industrimiljö?

Känner du att arbete med allt från 12V till 145kV känns både utmanande och stimulerande?

Vill du utvecklas i en teknisk växande och föränderlig bransch?

Tveka då inte att söka till oss!

Du kommer att ingå i en grupp med 9st elektriker. Vi värdesätter positiv inställning och förmågan att kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Dina kvalifikationer

Vi söker en drivande och engagerad medarbetare som är en positiv, stabil och lyhörd person och som gillar att jobba med andra människor, och du klarar av att hantera stressiga situationer. Du har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då vi söker främst att utöka vår styrka på högspänningssidan så är erfarenhet av arbete på högspänning väldigt meriterande. Körkort klass B är ett krav. Arbetstid dagtid.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård på samhällets olika träningsanläggningar såsom gym, badhus m.m. En gedigen fritidsförening som anordnar alltifrån badminton, bilverkstad, snickeri, etc.

Övrig information

Närmare information om tjänsten får du av:
Peter Lyckholm Produktionschef
Tel: 0703196251
Epost: peter.lyckholm@lkab.com
LinkedIn: Peter Lyckholm

Industrielektriker Elverkstaden ovanjord

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-13

Ansök nu

Dela detta jobb