teknikjobb.se

Logo

Industrielektriker

Företag Midroc
Ort
Utgår

2021-11-04

Ansök nu

Industrielektriker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du riktigt bra i din yrkesroll som elektriker och är nyfiken på Midroc? 

Vi på Midroc Electro söker förstärkning inom industrin och service i södra Dalarna på våra orter i Säter Hedemora och Avesta. Våra kunder finns i dag inom Landsting, Kommuner, sågverk, stål- och gruvindustri och vi ser att efterfrågan på våra tjänster ökar. Som elektriker är dina främsta arbetsuppgifter är att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar. 

Hos oss på Midroc Electro finns tryggheten och möjligheterna som ett stort stabilt företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag. I vår egna affärsskola Midroc Business School vidareutbildar vi våra montörer, projektledare och chefer.  

Vi söker dig som är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. 

Övrigt 
Du har el-utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat och erfarenhet från arbete i industrimiljö är en merit. 
B-körkort är ett krav 
Anställningsform/Arbetstider: Tillsvidareanställning / Dagtid 
 
Din anställning hos Midroc Electro  
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:  
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag  
* Möjlighet till personlig utveckling  
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag  
* Friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsgruppförsäkring  
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal  
* Servicebil som förmånsbil

* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!  
 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Urval sker löpande.

Kontaktperson: Daniel Altörn telefon 010-4707524 

Till dig som på något sätt vill sälja rekryterings-, konsult- eller annonstjänster vill vi vänligen meddela att vi har redan gjort vårt val och din kontakt undanbedes.

Dela detta jobb

Logo
Industrielektriker

Midroc