teknikjobb.se

Logo

Industrielektriker

Företag Höganäs AB
Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Industrielektriker

Höganäs söker två elektriker med erfarenhet av arbete på elanläggningar inom industri.

Om tjänsten

I arbetsuppgifterna ingår bland annat förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionslinjer samt att vara delaktig i projekt, större som mindre. Arbetsområden är industriella styrsystem, elektriska anläggningar och elkraft. Du kommer även medverka vid ombyggnader och nyanskaffning av utrustning. Du kommer även att på sikt delta i vår elektrikerberedskap för åtgärdande av fel i anläggningarna under icke ordinarie arbetstid.

Din profil

Som person är du en driven, nogrann, ansvarsfull och initiativtagande person. Då du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionslinjer och kringutrustning ser vi gärna att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Du ser problem och avvikelser som utmaningar och brinner för teknik och att hitta lösningar. Du bör även vara flexibel samt ha ett sinne för ordning och reda. Du har elteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete på elanläggningar inom industrin. 

Att jobba på Höganäs

Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2020 var 0,8 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti. 

Contact person
Håkan Fridh
HR Business Partner
hakan.fridh@hoganas.com

Oskar Johnsson
042-338719
oskar.johansson@hoganas.com

Dela detta jobb

Logo
Industrielektriker

Höganäs AB