teknikjobb.se

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.


ARBETSUPPGIFTER
Till vår underhållsavdelning söker vi nu en elektriker. Som elektriker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra produktionsanläggningar. Utöver detta ingår även att arbeta med olika sorters PLC-system, delta i projekt samt att vara med i vårt ständiga förbättringsarbete.

Som elektriker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen och dess olika stödfunktioner ett professionellt el-underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig till dig som har en elteknisk utbildning på gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. Du har kunskaper inom områdena styrsystem/PLC och varvtalsreglerade drifter. Utöver detta har du några års erfarenhet av arbete som industrielektriker/automationselektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri men det är inget krav. Som person ser vi gärna att du är utåtriktad, noggrann och analytisk. Du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetsuppgifterna är varierande och ingen dag är den andra lik och kräver att du är flexibel och gillar den typen av utmaning.ÖVRIG INFORMATION
Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten innehåller skiftgång och är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering i Derome utanför Varberg. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår el-ansvarig Thomas Alexandersson på telefonnummer 0340-58 56 50.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 1 feb eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.
I vår sågverksrörelse driver vi fem sågverk i södra Sverige. Vidareförädlingen omfattar hyvling, hållfasthetssortering, fingerskarvning, lucktillverkning, målning och impregnering. Inom affärsområdet sker även råvaruanskaffning, produktion och försäljning av biobränsle samt tillverkning av emballage.

För mer information om Derome se www.derome.se

Logga

Industrielektriker

Ort
Utgår

2020-02-01

Ansök nu

Dela detta jobb