teknikjobb.se

Logga

Industrielektriker

Ort
Utgår

2019-10-01

Ansök nu

Industrielektriker

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Till Derome Timber Kinnared söker vi nu en industrielektriker. Som industrielektriker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC och styrsystem i befattningen.

Som industrielektriker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen och dess olika stödfunktioner ett professionellt el-underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- Elteknisk utbildning på gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation.
- Kunskaper inom områdena styrsystem/PLC och varvtalsreglerade drifter.
- Några års erfarenhet av arbete som industrielektriker/automationselektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri

Som person ser vi gärna att du är utåtriktad, noggrann och analytisk. Du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp.Du bör tycka om problemlösning och trivas med att hjälpa människor runt omkring dig. Intresse och kunskap om datorer är en viktig del i arbetet. Du som söker bör ha god samarbetsförmåga och förmåga att ta egna initiativ.ÖVRIG INFORMATION
Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Arbetet bedrivs i skift. Placeringsort är Kinnared (Hylte). Mer information om tjänsten lämnas av David Vagnemark på telefon 0345-58 58 86.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 1 oktober eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.
I vår sågverksrörelse driver vi fem sågverk i södra Sverige. Vidareförädlingen omfattar hyvling, hållfasthetssortering, fingerskarvning, lucktillverkning, målning och impregnering. Inom affärsområdet sker även råvaruanskaffning, produktion och försäljning av biobränsle samt tillverkning av emballage.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Industrielektriker

Derome Byggvaror & Träteknik AB