teknikjobb.se

Industriarbetare till TechniPur i Västervik

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Industriarbetare till TechniPur i Västervik

Eterni söker efter nya medarbetare till TechniPur i Västervik. Här tillverkas detaljer i Polyuretan, även kallat PUR. Verksamheten har funnits i snart 30 år och arbetar ständigt med utveckling av såväl material som metoder för att kunna erbjuda kundspecifika lösningar. TechniPur är en del av företagsgruppen EXP Group och ägs av Expector AB.

ARBETSUPPGIFTER
Detaljerna tillverkas i PUR genom så kallad reaktionsgjutning i öppna eller slutna verktyg. Du kommer att vara en del av teamet som tillverkar detaljerna samt efterbearbetar dessa genom tex. slipning, putsning osv.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten har erfarenhet från praktiskt arbete inom industri sedan tidigare. Du är en noggrann person med känsla för kvalité och detaljer som vill ha ordning och reda omkring dig. Som person är du social och har lätt för att anpassa dig i en mindre arbetsgrupp. Vidare har du en god fysik och hälsa och har inga problem med astma eller liknande sjukdomar.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som industriarbetare är en direktrekrytering där du blir anställd av TechniPur. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Industriarbetare till TechniPur i Västervik

Eterni Sweden AB